«

»

sep 01

20-årsdagen for Air Max 97 Sølv

Nike Air Max 97 er en af ​​de nike air max 180 mest ikoniske sneakers af hele tiden, selvfølgelig Især i sin oprindelige sølv colorway. Det sneaker er designet af Christian Tresser og inspireret af den japanske højhastighedstog kugle tog. Med det første fuld længde luft enhed, det var en banebrydende øjeblik i Nike sneaker teknologi og ens design. Populære i hele verden, blev det hyped Især i det Danmarkske marked og todėl Nike har besluttet at give Danmark udgivelsen af ​​den første sølv Nike Air Max 97 til 20 års jubilæum. Det begrænsede oplag sneaker kommer med en dejlig Danmarksk flag detalje på tungen og hælen.

Denne unikke Air Max 97 Vil blive udelukkende sælges i Danmark fra den 5. oktober udvalgte butikker, herunder: NikeLab ST18 (Milano), en blok ned (Milano), Excelsior (Milano), Holypop (Rom), Slam Jam (Milano), LUISAVIAROMA (Firenze).

Nike Air Max 97 sono senza dubbio tra le sneakers pi iconiche di sempre, nel loro specialmente Farve Originalen, Argento. La Scarpa da disegnata Christian Tresser fuispirata Dall Velocity dei Treni giapponesi. Caratterizzata dalla prima luft unitlungo Tutta la Scarpa, Segni un øjeblik Innovativ sia nell Nike Air neldesign e sia delle sneakers. Fejr in tutto il mondo, lo Furon specialmente nel mercato Danmarkno, pr questa Ragione Nike hektar scelto kommer primo per il paese delle rilascio Nike Air Max 97 per il loro ventesimo anniversario. L limitata SAR con una Bandiera Danmarkna baseret lingua e sul tacco.

Queste sneakers Uniche, saranno vendute i Danmark dal 5 ottobre i Cinque Negozi selezionati: NikeLab ST18 (Milano), en blok ned (Milano), Excelsior (Milano), Holypop (Rom), Slam Jam (Milano), LUISAVIAROMA (Firenze).